Смяна на валутата

АРТИКУЛИ

Търсене


Зададено търсене

Кожени Калъфи За Седалки Черно Със Синьо Със Сини Конци С КОД К 152

Рейтинг:

Кожени Калъфи За Седалки Черно Със Синьо Със Сини Конци

Тапицерии за седалки от изкуствена кожа.

 Този материал се използва за тапициране на мебели и е с подходяща здравина, съобразена с натоварването, на което ще бъде подложено. Има предимство за много лесно почистване - с влажна кърпа- и така няма да задържа прах по седалките.

 ОТНОСНО КРОЙКИТЕ: Искаме да предупредим всеки от Вас, че нашите тапицерии не се изработват само и единствено за определен модел автомобил, те са осреднени кройки, направени на базата на нашия опит през годините.

Кройката на предните седалки на този вид тапицерии  е направена за предни обхваща извивките в долната част на облегалката, в областта падаща се зад хълбоците на шофьора или пътника.

Комплекта съдържа: калъфи за предните, за задните седалки и две калъфки за подглавниците(всяка допълнителна бройка е на стойност 1 лв.). Можете да закупите и само две предни седалки - цената е 32 лв. Задните седалки могат да се изработят с делящи задни седалки 1/3 2/3 ( с оскъпяване от 3 лв), но трябва да се уточни точното разположение и дали се дели и седалка и облегалка или само облегалката.

Ето и размерите на задните седалки  в различните им варианти:

 • задна седалка 55х130 см.
 • задна облегалка 90х130 см.
 • При делящи задни седалки 1/3 2/3 размерите са:
 • задна седалка 1/3 - 55х52 см. 2/3 55х81 см.
 • задна облегалка 1/3 86х52 см. 2/3 86х81 см.

Имайте в предвид, че размерите са умишлено завишени (частите са по-големи), за да бъдат подходящи за повече видове седалки, а излишната част се подгъва отдолу. Ако не са подходящи нашите размери на задните седалки, можем да изработим други - по поръчка с ваши размери, като ще има оскъпяване в зависимост от това, какво трябва да се изработи.(за намаляване на размерите цената ще е + 8 лв. , а за увеличаване +8 лв.(за труд) + цената на вложения допълнителен материал).

  Размери на двойната седалка при кройка 2+1 за предните седалки на  микробус с три места.
  Седалка дължина 85 см., широчина 55 см.
  Облегалка дължина 85 см. , височина около 60 см.- има и еластичен плат , който покрива гърба на облегалката.

С падащите менюта по-долу сме дали възможност да си избирате различни варианти на падащи седалки , брой подглавници или дали да закупите цял комплект или само за предните седалки. Избирайки различни варианти ще виждате веднага и цената за съответния продукт.

Видове кройки:
Допълнителни подглавници:
Цена: 60.0 лв.
Количество:
Запитване
Напишете запитване за този продукт!
Име
E-mail
Моля, напишете запитване
Рейтинг на продукт
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Форма за запитване

Контакт с нас

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн