Смяна на валутата

АРТИКУЛИ

Търсене


Зададено търсене

Жакардов плат плюс кожа КОД K 65

Рейтинг:

В този модел сме вложили жакардов плат с 4 мм. дунапренова подплата в комбинация с изкуствена кожа.

Може да поръчвате и с различни цветове ленти по средата(по ваш избор от наличните ни тапицерии в раздела "с дунапрен", както и различен от черен цвят на конците,  сив, червен , син или черен конец, но това трябва да опишете в допълнителния текст, като пояснение към поръчката.

Този материал се използва за тапициране на мебели и е с подходяща здравина, съобразена с натоварването, на което ще бъде подложено. Има предимство за много лесно почистване - с влажна кърпа- и така няма да задържа прах по седалките.

ОТНОСНО КРОЙКИТЕ: Искаме да предупредим всеки от Вас, че нашите тапицерии не се изработват само и единствено за определен модел автомобил, те са осреднени кройки, направени на базата на нашия опит през годините.

Кройката на предните седалки на този вид тапицерии , е така наречената от нас кройка "СПОРТ" и е предназначена за предни седалки със силно изявени извивки в долната част на облегалката, в областта падаща се зад хълбоците на шофъора или пътника.

Комплекта съдържа: калъфи за предните, за задните седалки и две калъфки за подглавниците(всяка допълнителна бройка е на стойност 1 лв.). Можете да закупите и само две предни седалки - цената е 38 лв . Задните седалки могат да се изработят с делящи задни седалки 1/3 2/3 -без оскъпяване, но трябва да се уточни точното разположение и дали се дели и седалка и облегалка или само облегалката.

Ето и размерите на задните седалки  в различните им варианти:

 • Размерите на задните седалки са:

  • задна седалка 55х140 см.
  • задна облегалка 86х140 см.

  При делящи задни седалки 1/3 2/3 размерите са:

   • задна седалка 1/3 - 55х57 см. 2/3 - 55х86 см.
   • задна облегалка 1/3 - 86х57 см. 2/3 86х86 см.

Имайте в предвид, че размерите са умишлено завишени (частите са по-големи), за да бъдат подходящи за повече видове седалки, а излишната част се подгъва отдолу. Ако не са подходящи нашите размери на задните седалки, можем да изработим други - по поръчка с ваши размери, като ще има оскъпяване в зависимост от това, какво трябва да се изработи.(за намаляване на размерите цената ще е + 8 лв. , а за увеличаване +8 лв.(за труд) + цената на вложения допълнителен материал).

  Размери на двойната седалка при кройка 2+1 за предните седалки на  микробус с три места.
  Седалка дължина 85 см., широчина 55 см.
  Облегалка дължина 85 см. , височина около 60 см.- има и еластичен плат , който покрива гърба на облегалката.

С падащите менюта по-долу сме дали възможност да си избирате различни варианти на падащи седалки , брой подглавници или дали да закупите цял комплект или само за предните седалки. Избирайки различни варианти ще виждате веднага и цената за съответния продукт.

Видове кройки:
Допълнителни подглавници:
Цена: 55.0 лв.
Количество:
Запитване
Напишете запитване за този продукт!
Име
E-mail
Моля, напишете запитване
Рейтинг на продукт
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Форма за запитване

Контакт с нас

Име и фамилия(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Тема
Invalid Input

Съобщение
Invalid Input

Прикачи снимка
Invalid Input

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн