Смяна на валутата

АРТИКУЛИ

Търсене


Зададено търсене

Тапицерии, калъфи за седалки

Фирма Автокомфорт изработва своите тапицерии за седалки от различни материали с различни кройки. По- надолу може да видите актуалните разцверки и десени на моделите, които фирмата работи в момента.

ОТНОСНО КРОЙКИТЕ:

Искаме да предупредим всеки от Вас, че нашите тапицерии не се изработват само и единствено за определен модел автомобил, те са осреднени кройки, направени на базата на нашия опит през годините.

Изработваме калъфи, както за стандартни седалки, така и някои специфични тапицерии - с разделени задни седалки, 1+1 само за предни седалки, 2+1 за предни седалки на микробус три местен и др.

Кройки за задните седалки:

Често автомобилите са с разделени (падащи по отделно) задни седалки - като вариантите са няколко: 1/2 на 1/2 (делени по средата ) или 1/3 на 2/3 (малка и голяма част) като тук има значение от коя страна е например малката част - зад шофъора или зад пътника. Нужно е да се обърне внимание дали задните седалки са делящи и горе и долу (на седалката и на облегалката) или само горе (на облегалката). За тапицериите с делящи задни седалки, НЯМА оскъпяване в цената.

Размерите на задните седалки са:

  • задна седалка 55х140 см.
  • задна облегалка 86х140 см.

При делящи задни седалки 1/3 2/3 размерите са:

    • задна седалка 1/3 - 55х57 см. 2/3 - 55х86 см.
    • задна облегалка 1/3 - 86х57 см. 2/3 86х86 см.
    • Само за кожените

ОТНОСНО ЦЕНИТЕ:

   Долупосочените цени са цени на дребно за комплект тапицерия, за цялата кола. По желание могат да бъдат закупени и само една калъфка за предна седалка (33% от цената за цял колплекта) или две калъфки за предните две седалки, като в този случай цената е 65 % от цената за целия комплект. Можете да поръчате единични седалки в желано от вас количество.

    Важно е да се уточни , че при по-висока цена на тапицерията, в нея има вложени материали с по-високо качество , по добри спомагатетелни материали , като ластици ,конци и др. както и по сложни кройки с цел по-добро поставяне и по добър външен вид. 

 

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Форма за запитване

Контакт с нас

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн