Смяна на валутата

АРТИКУЛИ

Търсене


Зададено търсене

Как да купя?

За да закупите желания от Вас продукт е нужно да следвате падащите менюта.

Ако желаете можете да ни пишете в свободен текст в автоматичната форма в меню контакти, като упоменете кода на всеки избран от Вас артикул.

След получаване на поръчката, ние ще отговорим на оставения от Вас е-мейл, за да потвърдим поръчката или да доуточним в случай, че има неясноти. Ще Ви дадем крайна цена за доставката (знаейки вече как сте предпочели да я получите - до офис на Еконт или Спиди или на адрес със Спиди). Можете да поръчате в работно време на тел. 0888263781 или през Viber или Whats up.

Заплащането става с наложен платеж при получаването на пратката.

ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ. СА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

НАЧИН ЗА ДОСТАВКА:

Вариант 1: за пратки взети от офис на Еконт

Доставка - 4.80 лв. - тази цена е за пратки до 1 кг, като условието е пратката да бъде взета от офис на ЕКОНТ във вашия град.  За всеки следващ килограм има оскъпяване с 40 стотинки. Ако сметката е на по-висока стойност, имайте в предвид, че се заплащат 2.5% от стойността на покупката (например за стока от 100 лв. доставката ще се оскъпи с 2,50 лв.) При покупка на няколко артикула можем да ви съобщим точната доставна цена ако желаете.
Необходими данни за доставката: Име и фамилия, телефонен номер и ОТ кой офис на ЕКОНТ във вашия град желаете да получите пратката. Информация за офисите на куриера можете да намерите на адрес: http://www.econt.com/offices/

Вариант 2: за пратки доставени на Вашия адрес

Поръчаните продукти могат да пристигнат при вас чрез куриерска фирма Спиди до всяка точка на страната.

Цената за стоки от 1 до 2 кг. е 5,85 лв.

Необходими данни за доставката: име и фамилия, телефонен номер и точен адрес.

Вариант 3: Доставка до  офис на Спиди с цена от 4,1 лв за стоки до 3 кг. 

 

За ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО

  • Доставката на поръчки на едро на стойност над 350 лв. ще са с 50 % отстъпка от цената за доставка, а над 500 лв. ще са за наша сметка.
  • Доставката е чрез куриери Еконт или Спиди. Ние ползваме преференциални цени и в двете куриерски фирми, ще ги сравним и ще изберете най-оптималния за Вас вариант за доставка. Оскъпяването за наложения платеж е 0,6 % . 

Ако имате възможност посетете магазина ни в Стара Загора, намиращ се близо до околовръстния път. В меню Местонахождение горе вдясно на заглавната страница ще намерите публикувана карта.

НОВО.

Доставка на нашите прдукти в Европа, с куриер Спиди в партньорство с DPD и Български Пощи.

За да поръчате е нужно да се свържете с нас , по удобен за вас начин( мейл, телефон , Вайбър) и да поръчата желаните от вас продукти.Ние ще ви уведомим за наличности и за точната цена на доставката. Нужно е предварително заплащане на стойността на поръчката, заедно с транспортните разходи. Заплащането е по банков път, за което ние ще ви предоставим данни.

 
 

Форма за запитване

Контакт с нас

Име и фамилия(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Тема
Invalid Input

Съобщение
Invalid Input

Прикачи снимка
Invalid Input

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн